13 Haziran 2012 Çarşamba

Çikolata Yiyerek Kilo Kaybetmek

Çoğu insan için, çikolata ve kilo kaybı ile ilgili hiçbir zaman iki şey var. Aslında, kilo alma işlemine çikolata bağlayabilir. Ancak son çalışmalar çikolatalar aslında size kilo yardımcı olabilir belirttiler. Ayrıca, etkili bir çikolata ile kilo vermek tek yolu sağ çikolata tüketen tarafından olduğu unutulmamalıdır. Diğer bir deyişle, tükettikleri çikolata sağlıklı ve yüksek kalitede olanlar olacaktır. Kalitesiz olduğunu kimse seni kazanmak yapacak ederken kakao doğru miktarda bir çikolata, size kilo yardımcı olacaktır.

Bu kilo kaybı olur haklı çikolata işlenmemiş türü olduğunu teyit edilmiştir. Eğer işlenmemiş çikolata tüketmek durumunda, kilo azaltmak için muhtemeldir. Buna ek olarak, aynı zamanda koyu kakao kilo kaybı için etkili olduğu tespit edilmiştir. Bu nedenle, işlenmemiş kakao ve kakao koyu vücut ağırlığı azaltmak için en iyi çikolata çözümlerdir. Onlar sadece sizin kilo kaybı prosedür konusunda size yardımcı olmayacak, aynı zamanda önemli ölçüde sağlığını geliştirmek olacaktır. Onlar nefes geliştirmek için bilinmektedir, iştahınızın enerji ve mücadele depresyonu artırabilir. Koyu çikolata veya işlenmemiş çikolata kilo kaybına yardımcı olarak neden nedenlerden bazıları aşağıda açıklanmıştır:

    Kakao liflerin yağ emilimini durdurarak yardım ve de size artık aç olduğu hissi verir, çünkü İşlenmemiş kakao, kilo kaybına yardımcı olarak kanıtlanmıştır. Bu şekilde, az yağ emilir ve yiyecek alımının bir miktarı da azalır.

    Araştırmalar da depresif veya sıkıldı zaman birçok insan daha fazla yemek kurduk. Koyu çikolata depresyon riskini azaltmak ve iştah bastırmak nörotransmitterlerin var. Depresyonda olmayan zaman, çok yemek olmaz ve ağırlığı çok kazanamaz. Ayrıca, bastırılmış iştah ile kilo bağlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder