13 Haziran 2012 Çarşamba

Soğuk Çikolata Sosları

Hiç kimse, özellikle yaz aylarında, "Hayır" dondurmaya söyleyebiliriz. Hemen hemen herkes, hayatlarının bir noktasında, dondurma adamın sonra tükendi. Hepimiz dondurma ve el yaz gidiyor elden görmek. Bu Godiva kendi Dondurma Salonu Truffles getirdiği bu ruhu olduğunu. Birçok lezzet yer mantarı çok daha eğlenceli hale vardır. Diğerleri arasında Fındık Gelato, Nane Chocolate Chip, Napoliten, Orange ve Karamel Sundae dahil getirilmiştir lezzetlerden bazıları.

Yeni tatlar bu mantarı daha eğlenceli yemek yapmak serin ambalaj mevcuttur. Paketleri pint kaplar benzer kapaklı bardak, var. Pint bir mağazadan yapılabilir. Bu yaz tema çalışmak için mükemmel bir yoldur. Bir Godiva dükkana gittiğinizde, inanılmaz bir trüf koni verilmiştir. Tüm bu yaz eğlence üzerine eklemek için, onlar da yeşil, turuncu ve kahverengi renkleri mevcuttur sütlü çikolata Popsicle lolipop var. Lolipop pembe saten kurdele ile bağlanır.

Domalan çeşitli tatlar mevcut olduğu gerçeği sizin dürtü tatmin etmek için yeterli olabilir. Ancak, bu kadar top, aynı zamanda geleneksel ve klasik tatlar mevcut dondurma yaptık. Bu mağazalardan ve butiklerde, online olarak satın alınabiliyor. Bu tatlar butikleri sadece mevcut idi önceki yıllardan bir gelişme vardır. Yeni tatlar var sadece butikler Godiva butiği vardır. Bir hoş mini koni lezzet seçiminiz olsun çünkü bu butiklerine gezisi gerçekten buna değer.

Tema ve paketleri gerçekten sonunda neyin önemli, son derece iyi olmasına rağmen tadı. Godiva çift koyu çikolata inanılmaz bir çikolata tadı verirken, örneğin limon şerbeti, limonlu tadı tüm yeni tatlar, muhteşem tadı var. Klasik dondurma markası vurur tadı gerçekten güzel ve klasik gitmeyi tercih insanlar için tavsiye edilir kayalık yol vardır. Bu klasik tatlar tarif edilebilir tek yolu onlar sadece mükemmel olmasıdır. Bu noktada gerçekten çok iyi ve her zaman vardır.

Genel olarak, Godiva gelen Dondurma Salonu mantarları sadece şaşırtıcı. Eski ve yeni tatlar ikisi de yaz aylarında ihtiyaç tam olarak ne vardır. Godiva ile, sadece birkaç tatlar, ancak sınırlı seçim için çeşitli seçeneklere sahip değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder