14 Haziran 2012 Perşembe

Çikolatalı Düğün Pastaları

Çikolata düğün pastaları zamanki meyveli kek seçeneği gibi geleneksel olmayabilir, ama bu sadece sizin pasta ve tasarımı sayesinde büyük bir gün için inanılmaz bir şey gerçekten yaratıcı olmak için daha fazla lisans verir. Çiftler artan sayıda herkesin zevk ve hangi sizin kadar özel olduğunu inanılmaz çikolatalı düğün pastaları tasarım geleneği terkediyor edilmiştir.

Çikolata heykel
Çikolata heykel çok az pâtissieries hakim olması gerçek bir sanat formudur. Saf çikolata heykel görüntüleri içerir. Bu süreç, kalıp kullanmadan, tamamen elle yapılır - Bu sizin çikolatalı kek gerçekten benzersiz, muhteşem parça ekleyebilirsiniz demektir.

Croquembouche
Bir Croquembouche (aynı zamanda Pièce Montee olarak da bilinir) run-of-the-mill kek için gerçekten eşsiz bir, nefes kesen bir alternatif sunuyor çikolatalı düğün pastası almak geleneksel bir Fransız. Bir Croquembouche profiterol yüzlerce oluşan lezzetli bir kule (genellikle 4ft veya daha fazla ulaşan!) 'Dir. Başlangıçta, Fransız düğün misafir onlarla birlikte tatlı ekmek getirecek ve bu gelin ve (tatlılık ve refah bir gelecek getirmek için) üzerinden öpmek için damat için lezzetli bir kule ilave edileceği. Günümüzde bu zarif Fransız tatlıları çok daha organize bir olayı ve inanılmaz stilleri, renk, tat ve tasarım binlerce oluşturulabilir.

Mini çikolata düğün pastaları
Size her şey değildir. Küçük kekler güzel düzenlemeler yeni sofistike düğün seçimdir ve mutlu çiftler için giderek moda seçeneği haline gelmektedir. Küçük çikolata cupcakes of Tiers kesinlikle çarpıcı bakmak ve dekore edilmiş ve istediğiniz herhangi bir şekilde bagaj edilebilir. Eğer emin olmak istiyorsanız, tabii ki, birlikte kesmek için bir pasta var, sizin küçük kekler daha büyük bir versiyonu güzel mini-kek katmanlarına üstlük için kullanılabilir!

Mini düğün cupcakes sadece güzel görünmekle kalmaz, aynı zamanda zekice çok yönlü ve kolay. Ayrı bölümler halinde tüm pasta kesme karışıklık üzerine kaydedin ve de seni misafir renkler, tatlar ve stiller arasında seçim izin verir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder