13 Haziran 2012 Çarşamba

Çikolatalı Muhallebi

Çikolata ürünlerinin yapımcıları insanlar ürünlerini alerjisi yoksa iddia. Aslında bizim çok acıdır saf çikolata, yemek kalmamasıdır. Ne yediğimiz şeker, süt ve yumurta da dahil olmak üzere diğer gıdalar, çikolata ile işlenmiş bir karışımıdır. En ucuz çikolata gofret durumunda, ayrıca hidrojene yağlar yiyorsanız, bu nedenle etiket okuyun. Tanıdığınız birinin çikolata alerjisi varsa, şansını bu onun bir hayal ürünü değildir vardır.

Gıda kimyası olduğunu. Yalnız Çikolata onun makyaj 380 üzerinde farklı kimyasal madde vardır. O yoluyla ve konteynerler (fındık, midye, vb), işleme, nakliye ve meydana fermente olup bilinmeyen öğeleri gider ve çok daha zor mecbur olur işleme alerjik bir neden olabilir ne olduğunu ekle reaksiyon. Aynı şekilde, çikolata, yağ ve yağ bu yaş gibi acımış olabilir yüksektir.

Çikolata kafein içermektedir ki, tutarlı bir yanlış anlama vardır. Öyle değil. Ne var mı theobrominedir, hangi kafein ile ilgili hafif bir uyarıcıdır. Bu sinir sistemi üzerinde aynı etkiye sahip değildir. Beyne bir destek neden bu uyarıcı, ne köpek ve kedilerde soruna neden olduğunu. Birçok küçük çocukların bu kimyasal işleme veya sindirmek olamaz da doğrudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder