13 Haziran 2012 Çarşamba

Hazır Çikolata Tarifleri

Gıda içeriği hakkında düz bir cevap almak, yeni bir sorun değildir. Çikolata Erken yapımcıları bazı aşırı lisansları ile yazan var. On dokuzuncu yüzyılda İngiltere'de, çikolata üreticileri renk katmak için formülün içine tuğla yere koyun. Bu, İngiltere'nin ilk gıda tüzüğüne açtı. En fazla bir süre öncesine kadar Avrupalıların sadece% 1 kakao (bitki fasulye katı) yer bile şeker bir parça çikolata iddia edebildiler. Şimdi eğilimi kalın harflerle ürün kakao miktarı yayın etmektir. Bu paket üzerinde "ilan" değilse, o zaman (ve muhtemelen var mı) sahip olması bu Amerika Birleşik Devletleri çikolata çağrılacak için sırayla% 10 kakao (kakao ve kakao yağı iki) olarak tanımlanan asgari . Sizin için o ya da alerjiye neden olabilir veya olmayabilir% 90, diğer şeyler var demektir.

Kakao (ka-kow telaffuz) kakao bir yazım hatası değildir. Kakao sadece Theobroma cacao ağacının tarafından üretilen fasulye mispronouncing ve yazım, İngilizce sonucudur. İspanyolca olanlar Yeni Dünya'da Aztekler onu duydum. Hala Meksika'dan Güney Amerika'da Peru büyüdü rağmen, çoğunluk (% 70) Afrika geliyor.

Bitter çikolata ile ilgili iyi haber, daha büyük kakao içeriği, küçük şeker ve diğer içerik. Yani% 70 kakao çubuğu büyük olasılıkla şeker çikolata% 70 ve% 30 diğer, tam olarak bunu sağlıyor. (Fazla beş maddeler varsa, sorun olabilir.) Bu sütlü çikolataya göre bitter çikolata sağlıklı yapar kakao bu artan miktarıdır. Yağ içeriği, fındık gibi, kolestrol içermez. Orada kakao büyük dozlarda kardiyovasküler yararları gibi görünen, ancak bilim adamları yine de bu eğitim görmektedir.

Ucuz çikolata daha fazla işleme ve daha fazla katkı anlamına geliyor. Katkı maddeleri önlemek için, biraz daha fazla para harcayacak, ama sizin kadar yemek gerekmez. Gerçekten iyi bir şey küçük bir bölümünü yemek de büyük miktarlarda gerekmez anlamına gelir. Bunu kırmak zaman çikolata güzel bir parlaklık, ayrı bir aroması ve keskin ek arayın. Bunu buzdolabına ve oda sıcaklığında yemeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder