13 Haziran 2012 Çarşamba

Sade Sodayla Çikolata Sosu

Bir tencerede, soğuk su üzerine jelatin serpin. 1 dakika boyunca ayakta su / jelatin edelim. Jelatin tamamen eriyene kadar kısık ateşte, karıştırarak, pişirin. Sıcaktan jelatin çıkarın ve eriyene kadar kahve granülleri ilave edin.

Pürüzsüz sonra süt ve eritilmiş çikolata içinde dövmek kadar küçük bir karıştırma kapta krem ​​peynir yendi.

Soğutulmuş bir karıştırma kabı olarak, soğutulmuş Tokmaklar ile, yumuşak tepeler oluşana kadar jelatin mikser ile krema yendi. Krem peynir karışımı içine hafifçe kat. Soğutmalı kek üstünden mousse yayıldı. Kapak ve 3 saat, firma buzdolabına kadar.

Hizmet kareler içine soğutulmuş kek kesin.

NANE Brownie PIE
2/3 su bardağı tereyağı, yumuşatılmış
1 1/4 su bardağı toz şeker
1/2 fincan ışık mısır şurubu
2 büyük yumurta
1 su bardağı çok amaçlı un
1/4 su bardağı kepekli un
1/2 fincan kakao kabartma tozu
1/2 tatlı kaşığı tuz
3 yemek kaşığı süt
Isteğe bağlı 1/4 çay kaşığı nane tatlandırıcı,
2 su bardağı kıyılmış ceviz veya ceviz

Fırını 325 dereceye kadar fırınlayın.
Gres bir pan springform 10-inç ve bir kenara koyun.

Büyük mikser kapta krema tereyağı ve şeker. Birlikte iyi karıştırma, mısır şurubu ekleyin. Her biri eklendikten sonra yumurtaları bir kerede bir, iyi atan ekleyin.

Unları, kakao tozu, tuz ve birleştirin; kullanıyorsanız, süt ve nane aromaları ile dönüşümlü olarak şeker karışımına ekleyin. Fındık katlayın.

Hazırlanan tepsinin içine meyilli yayıldı. Fırında 55-60 dakika 325 derece veya ahşap kürdan kadar yaklaşık taraftan 1 inç temiz çıkıyor eklenir. Fırından çıkarın ve tel ızgara üzerinde tamamen soğumasını.

Ganache:
Krem şanti 1 su bardağı
8 (1-oz her) kareler kıyılmış, pişirme çikolata semisweet

Bir tencerede, bir raddeye krem ​​getirmek. Isı pan çıkarın ve eriyene kadar çikolatayı ilave edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder